X

Kennismaken met NLP

Om kennis te maken met NLP is er regelmatig een NLP Kennismakingsworkhops. Op de NLP Kennismakingsworkshop is "Wat is NLP? één van de vragen die beantwoord wordt. Ook krijg je een beeld van wat je met NLP kan en wat het je oplevert. En kan je een gevoel op doen van de sfeer. Deelname kost niets!!

Je krijgt inzicht in het mechanisme en het effect van je binnenwereld op je buitenwereld. En hoe je zelf daarverandering in kan brengen. Hoe wil jij leven?

Je leert een aantal praktische dingen die je direct in je dagelijkse leven kunt toepassen. Er ligt wat literatuur ter inzage voor je. De oorspronkelijke boeken. Ook ligt er een klein beschrijvend boekje voor je klaar. Uiteraard is er ruimte voor vragen. Graag ontmoet ik je.

Aan wie kan ik de bevestigingsbrief sturen?

Kies de dag waarop je de workshop wilt volgen en druk daarna op 'ik kom'. Ga je gang!

inschrijving

voorbeeld:
Naam: Wingerden, van
Voornaam: Man Vrouw Britt
Adres: Steenstraat 5b
Postcode: 2737 VB
Plaats: Oestgeest
Email: eigen-email@hier.nl
Workshop:

 


"Wat ik goed vond aan deze workshop is ... Je creëerde vrijwel direct een hele aangename ontspannen sfeer in de groep, waardoor de drempel om vrijuit te spreken nagenoeg verdween. Daarnaast gaf je een goede indruk wat NLP inhoudt en waar het op toegepast kan worden. Wat ik uniek vond in vergelijking met andere ‘informatieavonden’ was dat je bij mij (en ook bij de andere) vrijwel direct de diepgang opzocht. Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring, omdat je eigenlijk met een paar simpele vragen de spiegel goed voorhield en mij bewust maakte van mijn gedrag en gevoel. Ik kijk daarom erg uit naar de sessies van de NLP Practitioner die komen gaan."