X

alle artikelen

Wil jij de staatsloterij winnen?

De staatsloterij winnen. Wie wil dat nu niet? Maar, wil je dat of wens je dat? Vaak zegt men iets te willen terwijl men bedoelt iets te wensen. Wat is het verschil dan, zul je zeggen? Niet veel mensen hebben moeite met zeggen: Ik wil de staatsloterij winnen. Wensen is: iets in je schoot geworpen [&h...Lees meer »

NLP: Sandwich Feedback

Het artikel over sandwich feedback is nog niet af... Als je het graag leest kun je je inschrijven op de wekelijk quotes. Daarin zal ik vertellen wanneer het artikel af is en hier op de website geplaatst wordt. Deze site als een van je favorieten instellen en dan zelf later terug komen kan natuurlijk...Lees meer »

NLP : Feedback - Hoe aai ik een egel?

Feedback geven is net een egel aaien! Als een egel zich niet veilig voelt gaat hij stil zitten en zet zijn stekels op. Gaat in de verdediging. Wil contact vermijden. Om pijn bij zichzelf te voorkomen. En mocht je dan toch door zetten dan doe je jezelf en de egel pijn. Maar hoe aai je […]Lees meer »

Toepassingsgebieden van NLP

Ondernemer: richting klanten en personeel, reclame, marketing en communicatie; Management: vergaderingen, beslisstrategieen, (lastige) tweegespreken, functie- en beoordelingsgesprekken, leidinggeven, coachend-leidinggeven; Behoefte aan een gedragsverandering: waarvan de bekende: stoppen met roken, a...Lees meer »

Voor wie is NLP?

Misschien flauw, echter ik meen het echt: voor wie niet Je kunt contacten met anderen veel beter begrijpen en positief be├»nvloeden. Je krijgt meer controle over je eigen leven. Je richting, wat je bereikt. Ontdek duidelijker wat je wel en niet wilt en toestaat in je leven. Je ontdekt de kracht om da...Lees meer »